JENNY MILLS ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

Located on the slopes of Fresnaye, this project boasts Lion’s Head for a backyard and uninterrupted spectacular views of the Atlantic Ocean and Cape Town’s surroundings.

The project is an alteration and addition to an existing house to convert it into two apartments, each consisting of two storeys. The top apartment includes a living and dining area on the fourth floor which opens onto a cantilevered pool and deck supported by impressive concrete columns. The result is the experience of being in an endless pool of water as one relaxes and enjoys the vast ocean views. A strong intangible connection between the viewer and what lies beyond is created. Although the apartments are housed in the same structure, they possess unique and contrasting interiors.

Comments from our Client: "As I live in my home I am constantly pleased by its aesthetics and find it a source of calm and inspiration for my life. What stands out for me is that JMA are team players. They work well with the various parties in the project and ensure that their style of leadership works for the best interests of the project as a whole. Jenny and her team rapidly adapted to the changes and challenges of the project, and proposed and implemented innovative solutions to the problems we had to overcome."

In Print features: Habitat November / December 2016 | Online Features - Jan Feb 2013 Mag Feature  Nov Dec 2016 | Photography: Adam Letch, some exteriors by Rob Mills | Furnishing / Styling for Photoshoot by Roche Bobois Cape Town